VIP Show op korpsavond

Het werd tijd om de jaarlijkse korpsavond van de Brandweer wat luchtiger te maken. Met een show op maat lukte dat overtuigend!

Theater de Kimme prachtig decor

Theater De Kimme vormde een prachtig decor voor de Vrolijke VIP Show. De gasten werden in stijl ontvangen en namen plaats op het pluche. Het podium was voor Marc Vrolijk die met zijn Vrolijke VIP Show ©  de gasten verraste.

Cabaret vrijwilligers in Theater de Kimme

Act vrijwilligers

Act vrijwilligers

Brandweerlieden in het zonnetje

Met vooraf ingewonnen informatie had Marc Vrolijk een programma geheel op maat voorbereid. Hierin waren momenten ingebouwd waar de nieuwelingen, jubilarissen, afscheid-nemers en andere mensen met bijzondere verdiensten in het zonnetje werden gezet. Zo ontstond er een leuke, humoristische en afwisselend programma voor alle aanwezigen.

 

Cabaret vrijwillige Brandweer

Reactie opdrachtgever: schot in de roos!

Na wat wisseling van mail en app verkeer hebben we leuke foto’s aangeleverd die verwerkt waren door de grote geweldige VIP show.

Tussen de show door werd er naar diploma uitreikingen toegewerkt door middel van een humoristische grap waarna de personen op het podium moesten komen.

Wij vonden de afwisseling de show en de diploma’s die overhandigd moesten worden super.

Normaal zitten we een half uur alleen maar te luisteren naar burgermeesters en andere sprekers. Op deze manier war het lekker luchtig.

Heel erg bedank voor dit super optreden.

Lesley krop