Act Vrijwilligersavond

Voetbalclub DZC’68 uit Doetinchem wilde in haar jubileumjaar de vrijwilligers eens goed verrassen. Vrolijk Entertainment werd ingeschakeld om er een verrassend feest van te maken.

Feestelijk Ontvangst Act vrijwilligersfeest

Het feest begon al bij binnenkomst waar de gasten werden opgewacht door de vrijwilligerscommissie (met een glaasje champagne) én…. de VIP KIP © (met rode loper en fototoestel).

entree act vrijwilligers

Act vrijwilligersfeest entree

Act vrijwilligersfeest op maat

De Vrolijke VIP Show was grondig voorbereid door zowel de vrijwilligerscommissie (het verzamelen en aanleveren van informatie) en Marc Vrolijk, die van het aangeleverde materiaal én informatie door eigen ‘research’ een Vrolijke VIP Show had gemaakt die was toegesneden op de jubilerende voetbalclub.

 

Vrolijke VIP Show - act voor vrijwilligers - Doetinchem

Souvenir vrijwilligers

Als klap op de vuurpijl kregen de vrijwilligers de foto, die bij binnenkomst was gemaakt, aan het einde van de avond mee naar huis als blijvende herinnering.

Vrolijke VIP Show - act voor vrijwilligers - Doetinchem4

Vrolijke VIP Show - act voor vrijwilligers - Doetinchem3

Vrolijke VIP Show - act voor vrijwilligers - Doetinchem5

Reactie opdrachtgever: “enorm gelachen op supergezellige avond!

Op zaterdag 17 november hadden wij onze jaarlijkse vrijwilligersavond. Dit jaar was er extra aandacht vanwege het 50 jarig bestaan van de club. Omdat we in een jubileumjaar zaten wilden we er een bijzondere avond van maken. Via wat zoekwerk op het in internet kwam ik bij de Vrolijke Vip Show terecht. Na enkele korte impressie filmpjes bekeken te hebben kwamen we al gauw tot het besluit om Marc Vrolijk in te huren voor de invulling van onze vrijwilligersavond. Tussen 19.30 en 20.00 werden de vrijwilligers ontvangen via de rode loper en met een glaasje champagne in de hand op de foto gezet door de Vip Kip. Nadat alle vrijwilligers (er waren er ruim 100 aanwezig) plaats hadden genomen in de zaal begon de Vrolijke Vip Show. Vrijwilligers werden op een leuke humoristische manier in het zonnetje gezet met grappige foto’s onder begeleiding van zang/muziek.

Ik heb heel veel positieve reacties mogen ontvangen. Iedereen vond het een zeer geslaagde avond en allemaal hebben ze genoten van jouw show! Het was een super gezellige avond en we hebben enorm gelachen.

Complimenten!

Jan de Boer