Act vrijwilligersavond boeken

Stap 1 is oriënteren

“Ik ben vrijwilligerscoördinator  en organiseer een vrijwilligersavond, graag zou ik meer informatie ontvangen”. Op deze manier beginnen vele klantcontacten, zo ook die met de Lawn Tennisclub Berlicum. Meestal eindigt zo’n eerste contact in een boeking. En zo kwamen we terecht in Berlicum waar we De Vrolijke VIP Show mochten verzorgen nadat we de gasten op de rode loper hadden ontvangen op de rode loper.

Feestelijk ontvangst

Feestelijke Entree-Act

De rode loper was speciaal voor de gasten uitgerold. Een verrassend en ludiek ontvangst zette meteen de toon van de avond. Na een glaasje en een praatje namen de mensen plaats om zich op te maken voor De Vrolijke VIP Show.

act vrijwilligersavond boeken

act vrijwilligersavond boeken

act vrijwilligersavond boeken

Kantine als theater

De Vrolijke VIP Show

Het blijft bijzonder om te ervaren hoe verrast de mensen zijn als blijkt dat je speciaal voor hen een programma hebt gemaakt. Beelden van jezelf of een goede bekende op het grote scherm met een grap komt dan ook wel heel erg dicht bij natuurlijk. Ook deze keer was het ijs meteen gebroken en zette de Vrolijke VIP Show menigeen ongevraagd in de schijnwerpers. De sfeer was dan ook geweldig en alle memorabele momenten van de club passeerden op luchtige en humoristische wijze de revue.

act vrijwilligersfeest

Reactie opdrachtgever: schot in de roos!

Bij binnenkomst op de foto met een kip: de V.I.P. kip. De rode loper had hij speciaal voor alle vrijwilligers van de tennisvereniging LTV Berlicum uitgerold. Toen de V.I.P. show begon wisten we niet wat te verwachten, maar al gauw werd er volop gelachen, meegezongen en ingehaakt.
Complimenten voor de persoonlijke tint die aan deze avond is gebracht!!
Onze vrijwilligers waren erg enthousiast over je/jullie optreden!!
Nogmaals dank daarvoor!!
Ank van Breugel – vrijwilligerscoördinator LTC Berlicum

Wilt u ook een act vrijwilligersavond boeken? Mail nu voor meer informatie en zet ook de eerste stap naar een succesvol vrijwilligersfeest die niemand vergeet!