Verjaardagsfeest in Elst

In Elst vierde de kersverse Sara (Karin) haar 50e verjaardag. De huiskamer was volledig ontruimd en op die manier prima geschikt als feestlocatie.

Ook de rest van huis was decor voor een zeer gezellig feest, met aan het eind zelfs een snackwagen op de oprit! Vrolijk Entertainment mocht een maatwerk act de Vrolijke VIP Show verzorgen aangevuld met muziek van DJ Jan om de stemming er goed in te houden.

Vrolijke VIP Show én DJ

Na ontvangst van de Vrienden en familie begon Marc Vrolijk met zijn Vrolijke VIP Show. Door de vooraf verkregen informatie over de jarige én de overige aanwezigen werd het publiek behoorlijk verrast en viel er veel te lachen. De stemming zat er dan ook meteen in en de jarige kreeg uiteraard de aandacht die ze verdiende. Na de Vrolijke VIP Show vulde DJ Jan het huis met dampende discomuziek waardoor de gezelligheid lekker bleef hangen.

Reactie van de opdrachtgever

Wat ons vooral aansprak in het optreden was het gemak waarmee Marc zijn publiek aan zich weet te binden. Dat doet hij door de verpersoonlijking van de show gecombineerd met een hele sterke timing.

Hij weet met de informatie die hij verzamelt een groot deel van het publiek persoonlijk aan te spreken op een manier die, op de juiste manier, grappig is.

Hij gebruikt daarbij niet alleen de informatie die door ons was aangeleverd maar heeft ook duidelijk nog zijn huiswerk op google gedaan.

De show heeft lekker veel tempo en was van voldoende lengte, waardoor niemand vroegtijdig afhaakt. Hij stemt zijn liedjes en commentaren af op zijn audience. Voor ieder wat wils! De zaal wordt nadrukkelijk betrokken in het geheel.

De muziek na de voorstelling sloot uitstekend aan bij onze wensen. Wij wilden Disco, dan krijg je disco. Herkenbare hits van het eerste tot het laatste refrein. Daarnaast alle ruimte voor eigen verzoekjes. De bibliotheek is goed gevuld.

Ik kan een ieder Vrolijk Entertainment van harte aanbevelen. We hebben absoluut waar voor ons geld gekregen.

Karin en Jeroen

 

Bent u geïnteresseerd in een verrassende maatwerk act voor uw feest? Neem gerust vrijblijvend contact op met Vrolijk Entertainment. Bel (06242 50 277) of mail Marc Vrolijk voor vragen of informatie!