Cabaret vrijwilligers s Heeren Loo

s Heeren Loo ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Ze helpen met het maken van eigen keuzes. Dicht bij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Elke cliënt verdient alle aandacht. Medewerkers van ‘s Heeren Loo doen wat ze kunnen. Maar voor net dat beetje extra, is het heel fijn dat er vrijwilligers zijn. Om deze vrijwilligers te bedanken wordt er ieder jaar een vrijwilligersfeest gehouden op lokatie De Hartenberg in Wekerom.

Vrolijk Entertainment zorgde voor een ludiek ontvangst van de vrijwilligers door de gasten op de rode loper te ontvangen. Met een glas champagne werden de gasten daarna officieel welkom geheten.

Vervolgens werd “De Vrolijke VIP Show” gespeeld waar door de vrijwilligers en organisatie enthousiast op werd gereageerd. Opdrachtgeefster Agnes van den Sligtenhorst van s Heeren Loo liet de volgende reactie achter:

” Vrijwilligers werden welkom geheten als een VIP en voelde zich erg en warm verwelkomd!  De vrijwilligersavond met De Vrolijke VIP Show was één groot feest! De sfeer zat er al snel en goed in en de vrijwilligers hebben zich goed vermaakt. Het was ook echt ontzettend gezellig!  Een aanrader! “