Cabaret voor de brandweer, rode loper en lintjes

7 november vond de jaarlijkse contactavond plaats voor de vrijwilligers van de brandweer van het cluster Neder-Betuwe, uit de plaatsen Dodewaard, Kesteren, Ochten, Opheusden. Hiervoor was de brandweerkazerne van Ochten omgetoverd in een feestlocatie. Vrolijk Entertainment was ingehuurd om het cabaret voor de brandweer te verzorgen.

Koninklijke onderscheiding

Koninklijke onderscheiding cabaret

Tijdens de avond werden de jubilarissen gehuldigd en kreeg een aantal vrijwilligers die afscheid namen een koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Kees Veerhoek.

Entree act op de Rode Loper

Vrolijk Entertainment verzorgde een feestelijke entree met een leuke act op de rode loper. Alle gasten, bestaande uit vooral de vrijwillige brandweerlieden met hun partners, werden ontvangen op de rode loper en op de foto gezet. Deze gemaakte foto’s zijn inmiddels als blijvende herinnering naar de brandweer gestuurd.

cabaret op maat voor vrijwilligers

Cabaret op maat

Na het officiële gedeelte betrad Marc Vrolijk het podium. Hij verzorgde het cabaret en maakte daarin het op een komische wijze het belang duidelijk van alle vrijwilligers in de zaal. In de act waren foto’s en andere specifieke informatie verwerkt van de brandweer. Dit tot grote hilariteit van het publiek.

Klantreactie

Cabaret voor vrijwilligers

 

 

 

 

“Hallo Marc,

Dankjewel voor je optreden tijdens de jaarlijkse brandweer contactavond.

De lachspieren van onze vrijwilligers en hun partners zijn door jou goed aan het werk gezet. Verder wil ik je bedanken voor het feit dat je onze brandweermensen deze avond weer eens extra in het zonnetje heb gezet. Mede door jou, is het een geslaagde avond geworden.”  

C. Sopacua – Brandweer Neder-Betuwe