Entertainment in de sport – vrijwilligers voetbalclub

Vrolijk Entertainment verzorgt veel entertainment in de sport. Onlangs traden we met veel plezier op in Oud Beijerland in de sportkantine van de historische voetbalclub VV SHO tijdens het vrijwilligersfeest. De vrijwilligers werden, na een warm onthaal door de VIP Kip © op de – voor deze gelegenheid – GROENE loper, getrakteerd op De Vrolijke VIP Show. Een hele mooie feestelijke avond waarna we deze geweldige reactie van de opdrachtgever mochten ontvangen:

Na jarenlang geen vrijwilligersavond te hebben georganiseerd vonden we dat we het dit jaar eens op een andere manier moesten doen, dan alleen muziek en een drankje. Met googelen stuitte ik op de VIP show speciaal voor vrijwilligers van Vrolijk entertainment.  Hier een mailtje aan gewaagd en daar zeker geen spijt van gehad!

Fijne meedenkende en flexibele mensen. 

Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond, getuige de mailtjes en apps die we binnen hebben gekregen na afloop. Kortom, een leuk programma waar iedereen van geniet, zeker met het afsluitende lied met een schitterend achtergrondkoor. Een echte aanrader, waar u en uw vrijwilligers zeker geen spijt van zullen krijgen! 

Marc en Jan, nogmaals bedankt! Wij hebben genoten!