Vrolijk Entertainment op Vrijwilligersfeest 

Met een vrolijk optreden verraste Harm Jan de vrijwilligers van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Met een onder andere een quiz, een ‘willekeurige’ vrijwilliger uit het publiek eerde hij op ludieke wijze de tomeloze inzet van de mensen. De ode ‘Goud Waard’ kwam zoals altijd uit de grond van zijn hart.

entertainment op vrijwilligersfeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het contact tussen Vrolijk Entertainment en het Martini Ziekenhuis werd gelegd toen de opdrachtgevers van het Martini Ziekenhuis op zoek gingen naar een leuke act waarbij de vrijwilligers in het zonnetje werden gezet. Ruim van te voren is er informatie uitgewisseld over de samenstelling van de groep, de lengte van de act, specifieke wensen en de ruimte en omstandigheden waar het optreden plaats moest vinden. Op basis van deze informatie is de act samengesteld.

Het optreden sloeg aan bij zowel de vrijwilligers als de opdrachtgevers:  “Een zeer geslaagd optreden van Harm-Jan. De vrijwilligers werden via een praatje, een lied en een quiz bedankt voor hun inzet als vrijwilliger. Harm-Jan zorgde voor een zeer gezellig en sfeervol half uurtje. Er werd geluisterd, gezongen en gedanst. Een aanrader voor een bijeenkomst van vrijwilligers.” Mw M. Neef / Mw. R. Bangma, resp. Manager Gastenservices en Secretaresse Faciliteiten van het Martini Ziekenhuis Groningen

Entertainment op vrijwilligersfeest Martni Ziekenhuis Groningen