Zingen bij de Afwas in theater

Na het succesvolle optreden in Sliedrecht vorig jaar besloot ASVZ om het duo Mark & Tjark ook op te laten treden tijdens het vrijwilligersfeest in Rotterdam. En niet zomaar. Nee, er moest een mooie lokatie worden gezocht. En die werd gevonden!

Vrijwilligersfeest groot succes

Kantine Walhalla werd het decor voor een prachtig vrijwilligersfeest. Het gezellige theater, waar al zoveel bekende Nederlanders hun opwachting maakten, bleek de perfecte ambiance. Het Bruijnzeel keukenblokje straalde de hele avond in het prachtige theaterlicht. Het publiek werd meegenomen naar de jaren 70 met het programma Zingen bij de Afwas. Vrolijk cabaret met liedjes, verhalen en fragmenten van Pelleboer, Van Agt, Boer Koekoek en vele anderen waande iedereen zich 40 jaar terug in de tijd.

Klapstuk: Ode aan de vrijwilliger

Na Zingen bij de Afwas werd nog eens benadrukt voor wie de avond was georganiseerd. Met de ode ‘Goud Waard’ werd een passend slot gegeven aan de geweldige avond en ging het dak er nog één keer af!

Iedereen blij!

Mooie omstandigheden, het gastvrije personeel en het geweldige publiek:  Voor Mark & Tjark was het een feest om in Walhalla te mogen spelen. Uit de volgende reactie van de opdrachtgever blijkt dat de liefde wederzijds is: “..De mensen van Kantine Walhalla waren ook erg enthousiast over jullie dus ik hoop dat het nog leuk werk oplevert. De avond voor de vrijwilligers was ook erg geslaagd! Ik vind dat jullie een heel goed programma neerzetten,gevoelig en vrolijk en op geen moment flauw dat vind ik echt knap! Bedankt en we zien elkaar vast nog eens!..” 

Wat ons betreft: graag!