Entertainment Vrouwen van NU

Jubileumfeest met Zingen bij de Afwas

De Vrouwen van NU afdeling Witten vierde haar 85 jarig jubileum. Speciaal voor de gelegenheid had zij een prachtige zaal afgehuurd om er een feestelijke avond van te maken. Vrolijk Entertainment mocht met Zingen bij de Afwas het entertainment verzorgen om de avond onvergetelijk te maken!

Ouderwetse selfie

Het was meteen feest want al bij binnenkomst werden de dames verrast met een unieke entree act! Marc maakte met iedereen die het wilde (iedereen) een ouderwetse selfie. Het leverde hilarische momenten én verrassende foto’s op.

cabaret jaren 70

entertainment vrouwen van NU

Entertainment vrouwen van nu

Entertainment vrouwen van nu senioren

Het programma Zingen bij de Afwas heeft nog nooit teleurgesteld en ook deze keer was het een schot in de roos. Het Bruynzeel keukenblokje en de overige rekwisieten zorgden al voor voorpret, voordat de show überhaupt begonnen was. Toen Marc Vrolijk zijn entree maakte in zijn prachtige rode spencer begon het programma. Hij nam met humoristische anekdotes en herkenbaar repertoire het publiek mee naar de jaren 70. De dames reageerden enthousiast en deden vrolijk mee. Het resultaat: een onvergetelijke avond! En dat was precies de bedoeling.

Reactie opdrachtgever: Prachtige en Vrolijke Avond!

“..Ter gelegenheid van het 85 jarig bestaan van de Vrouwen van Nu Witten had de jubileum commissie Marc Vrolijk van Vrolijk Entertainment uitgenodigd om de avond te verzorgen. En het mag gezegd en geschreven worden. De avond van het 85 jarig bestaan was een avond om niet snel te vergeten. De voorstelling zingen bij de afwas, uit de jaren 70, werd op voortreffelijke wijze voor het voetlicht gebracht door Marc Vrolijk!

Bij binnenkomst lag er een rode loper waarbij van iedereen een selfie werd gemaakt.

Daarna herkenbare liedjes en leuke anekdotes waar het publiek bij werd betrokken. De sfeer werd daardoor ook steeds uitbundiger. Het programma werd afgesloten met een spontane polonaise, waarna er een welverdiend applaus was  voor Marc Vrolijk.

Het was een prachtige en vrolijke avond..”

Koning – VVNU afdeling Witten.

Over Vrouwen van NU

Vrouwen van Nu is een landelijke vrouwenvereniging in Nederland. De vereniging bestaat uit ruim 500 afdelingen. Deze organiseren uiteenlopende activiteiten voor de leden, zoals cursussen, lezingen, culturele uitjes, sociale ontmoetingen en reizen. De vereniging heeft geen politieke of religieuze achtergrond.

 

Zingen bij de Afwas en Vrouwen van NU

Vrolijk Entertainment heeft inmiddels vele malen het entertainment mogen verzorgen tijdens diverse avonden van Vrouwen van NU en andere vrouwenorganisaties. Steeds weer was het een groot succes. “Het is herkenbaar maar niet oubollig, er valt veel te lachen, het is interactief en het is gewoon zeer gezellig”, zijn veel gehoorde opmerkingen. Van verschillende optredens zijn verslagen te vinden op de website. Kijk rustig rond en overtuig uzelf.

Voor vragen over prijzen en beschikbaarheid kunt u geheel vrijblijvend een mail sturen naar:
info@vrolijk-entertainment.nl

entertainment vrouwen van nu