Groot feest in Ridderkerk!

KCR is een korfbalvereniging uit Ridderkerk. Net als andere sportclubs kan ook KCR niet zonder vrijwilligers. Daarom wordt er jaarlijks een speciale avond voor ze georganiseerd. Voor de invulling van deze avond kwam de feestcommissie uit bij Vrolijk Entertainment. En zo werd voor het entertainment voor het vrijwilligersfeest De Vrolijke VIP Show geboekt.

De Feestelijke Entree Act

Om meteen goed in de stemming te komen werd er in Ridderkerk ook gebruik gemaakt van de Feestelijke Entree Act. De gasten werden daardoor meteen bij binnenkomst verrast met een ludiek ontvangst op de rode loper en als een echte VIP op de foto gezet.

feestelijke entree act vrijwilligersfeest

feestelijke entree act vrijwilligersfeest

Kantine ingericht als theater

Toen alle vrijwilligers eenmaal gearriveerd waren kon de Vrolijke VBIP Show beginnen. Gewapend met specifieke informatie over de vrijwilligers (verkregen middels een vragenlijst van de opdrachtgever én uit eigen ‘onderzoek’) betrad Marc alias de VIP KIP © de bomvolle zaal. Met halve waarheden en absurde verbanden kreeg Marc meteen de lachers op zijn hand. Het uitbundige publiek genoot, lachte hard en deed enthousiast mee. Het was een avond om nooit te vergeten. De lovende reacties na het optreden waren dan ook massaal en hartverwarmend.

 

Entertainment voor vrijwilligersfeest

 

entertainment voor vrijwilligersfeest

Reactie opdrachtgever: in 1 woord Fantastisch!

De vrolijke VIP show is een uitstekende manier om een vrijwilligersavond vorm te geven, helemaal als je bereid bent er wat voorwerk in te stoppen. Marc weet dit als VIP kip perfect om te toveren tot een mooi en grappig geheel mét boodschap. Muziek en beeld complementeren zijn show. Er is tot huilens toe) gelachen, gejoeld, uit volle borst meegezongen en zelfs een traan gelaten. We hebben vele lovende reacties gehad van jong én oud. Marc, bedankt!!

Jamie Schuit – secretaris KCR