Middag mantelzorgers gemeente Sud West Fryslan

In Workum organiseert Patyna in samenwerking met de gemeente een dag voor de mantelzorger. Op zoek naar een leuke invulling voor de dag van de mantelzorger kwam men al snel uit bij Vrolijk Entertainment die met het programma Zingen bij de Afwas al bekend was bij Patyna door het verzorgen van verschillende succesvolle optredens voor ouderen en vrijwilligersfeesten.

Zingen bij de Afwas was al regelmatig ingezet als entertainment voor mantelzorgers elders in het land en dit jaar dus ook in Workum. Er kwamen vele mantelzorgers af op het optreden en de zaal zat dan ook bomvol. Door een aankondiging in een plaatselijke krant kwamen zelfs mensen uit Sneek omdat zij Zingen bij de Afwas al eens eerder hadden gezien en weer eens zin hadden in een gezellig middagje lachen.

Zingen bij de Afwas zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft de mantelzorgers afleiding en plezier. Na afloop waren er dan ook vele enthousiaste reacties.

invulling dag voor mantelzorgers

Reactie opdrachtgever: “Absoluut een aanrader!”

Marc Vrolijk kwam voor de 2e keer een middag bij ons verzorgen met het programma ‘zingen bij de afwas’. Het is leuk voor iedereen en een feest van herkenning. Er werd meegezongen en veel gelachen. Alle bezoekers hebben zichtbaar genoten! Absoluut een aanrader.

Nynke Hilhorst – Nij Mariënacker Workum