Feest voor vrijwilligers en mantelzorgers

Eens per jaar organiseert de Stichting Welzijn Brummen een feest voor mantelzorgers en  vrijwilligers, het Helpende Handen feest. Altijd om en nabij de landelijke Dag voor de Mantelzorger. Met een toespraak vooraf van de voorzitter van de stichting en de wethouder van de gemeente begon de feestelijke middag. Vervolgens werd het programma “Zingen bij de Afwas” gespeeld, waarin het publiek met veel humor en muziek werd teruggebracht naar de jaren 70. Tenslotte bracht Marc, na een korte conference zijn ode aan de vrijwilligers en mantelzorgers.

 

Feest voor mantelzorgers en vrijwilligers

  

Opdrachtgever aan het woord

Ellen Lammersen, Sociaal Werker bij de Stichting Welzijn Brummen:

“Het optreden van Mark en Tjark ter gelegenheid van het Helpende Handen Feest (voor vrijwilligers en mantelzorgers) is meer dan goed bevallen. Vanaf de eerste minuut had Mark de aandacht van het publiek te pakken. Zingen bij de Afwas bood een mooi, grappig, muzikaal programma vol met herinneringen en ‘oh ja’-momenten. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling, wat de sfeer alleen maar ten goede komt.

De reacties van het publiek waren ontzettend positief en we kunnen dan ook alleen maar zeggen dat deze voorstelling een absolute aanrader is.

Mark en Tjark bedankt!”

 

 Feest voor mantelzorgers en vrijwilligers

 

 

Kijk voor meer foto’s en dergelijke ook eens op onze facebookpagina!