Cabaret op maat personeelsfeest

Tijdens een personeelsfeest werd cabaret op maat gevraagd. De organisatie had op deze website informatie over “Joris” gezien en die act sprak ze aan. De zelfingenomenheid, uitbundigheid en de smartlap leek ze geknipt voor gelegenheid.  Middels een intakegesprek werden de wensen besproken en informatie uitgewisseld. Op basis hiervan werd een act gemaakt, speciaal voor de gelegenheid.

Het personeel had gebowld. In de feestzaal werd Joris aangekondigd als degene die de prijsuitreiking zou doen. Maar Joris had een verrassing in petto. In werkelijkheid had Joris een betoog in petto voor de groep toehoorders. Met name voor de mensen van de twee afdelingen die door een reorganisatie afscheid namen van de rest van de groep. Ze kwamen stuk voor stuk aan de beurt. Tot groot plezier van het publiek en  de “slachtoffers” zelf. Daarna was er de prijsuitreiking waarbij de nummers 1, 2 en 3 allen een ingelijste foto van Joris kregen in respectievelijk een gouden, zilveren en bronzen lijst.

Aan het einde van de act bracht hij een lied, speciaal geschreven voor de gelegenheid. Het bracht de groep in beweging en maakte het feest compleet.

Smartlappenzanger Joris wordt steeds vaker ingehuurd als gastspreker en niet zonder succes. Bij iedere gelegenheid is er wel een parallel te trekken tussen de gelegenheid en het leven van de smartlappenzanger.

Cabaret op maat met Vrolijk Entertainment

Joris in actie voor het personeel