Zingen bij de Afwas in Grote Kerk Naarden

De Grote Kerk Naarden, waar jaarlijks de Matthäus Passion wordt opgevoerd, waar tal van bekende Nederlanders hun opwachting maakten,  deze Grote Kerk Naarden was het decor van … Zingen bij de Afwas …!

 

grote kerk naarden decor zingen bij de afwas

 

entree act

Met een ontvangst over de rode loper werden de vrijwilligers van de gemeente Naarden als helden de Grote Kerk in Naarden ontvangen.

Mark & Tjark wachtte hen op om hen – stuk voor stuk – met een warm welkomstwoord in het zonnetje en op de foto te zetten. Het bracht de vrijwilligers meteen in de goede stemming voor de rest van de middag waar ze allen voor waren uitgenodigd om hen te bedanken voor hun fantastische en belangeloze inzet van het afgelopen jaar. waren alle vrijwilligers uitgenodigd voor deze feestelijke middag. Met aan het einde van het feest de apotheose: de bekendmaking van de winnaar van het Naardens Compliment.

 

grote kerk naarden decor zingen bij de afwas

cabaret in Grote Kerk Naarden

 

De prachtige en beroemde Grote Kerk Naarden was deze middag het schitterende decor van het programma Zingen bij de Afwas. Een unieke combinatie, ook voor Mark & Tjark een hele bijzondere ervaring. De vrijwilligers lieten zich gewillig meevoeren naar de jaren 70 en deden enthousiast mee met Mark & Tjark. Het werd een onvergetelijke dag voor de alle vrijwilligers die met een theedoek en een brede glimlach de kerk verlieten en huiswaarts gingen.