Zingen bij de Afwas

Vanwege het enorme succes van Zingen bij de Afwas kon de opvolger niet uitblijven. De herkenbaarheid van de jaren 70, de herinneringen aan het zingen tijdens de afwas, de humor, de muziek, de interactie. En dat allemaal in één programma. Niet zo vreemd dus dat vele honderden opdrachtgevers besloten dit gezellige programma te boeken.

Het aanstekelijk enthousiasme van Marc werkt door in de zaal met vrijwilligers.

Ouderwets gezellig programma boeken

Ook in het tweede deel zitten al deze elementen. Maar er is meer. Inmiddels is ook een groot scherm (in de vorm van een oude TV) aan de show toegevoegd. Hiermee zijn originele beelden aan het programma toegevoegd wat nog meer bijdraagt aan de herkenning. Samen met de opgedane ervaring uit het eerste deel en het onverminderde enthousiasme staat dit tweede deel garant voor een ouderwets gezellig programma.

De reacties van zowel nieuwe klanten als klanten waarvoor we ook het eerste deel hebben gespeeld zijn zeer lovend. Daar zijn we uiteraard erg blij mee want dat is waar we het uiteindelijk voor doen.

Dus voor een ouderwets gezellig avondje of middag komen wij graag met ons theater bij u langs!

Binnen de kortst mogelijke tijd haakt iedereen in en zingt uit volle borst mee. Herkenbare items en even terug in de tijd spreken erg aan.

Tip: De hilarische entree-act!

Meteen in de juiste stemming? Boek dan de hilarische entree-act! Alle gasten worden op een ludieke manier ontvangen op de rode loper en getrakteerd op een “ouderwetse” selfie. En ja….hij doet het echt!

cabaret jaren 70

 

Een echte aanrader!!!