Vrijwilligers Protestantse Kerk Nederland Heerhugowaard

Ieder jaar worden de vrijwilligers van de Protestantse Kerk Nederland in Heerhugowaard bedankt voor hun inzet tijdens een vrijwilligersfeest in de ontmoetingskerk. De vrijwilligers werden verrast met een bijzonder ontvangst door de VIP Kip © op de rode loper.

Na een hapje en een drankje namen de mensen plaats in de grote kerkzaal en konden ze genieten van de Vrolijke VIP Show. De stemming zat er meteen goed in toen de VIP KIP © ten tonele verscheen. Het publiek in de sfeervolle zaal liet zich verrassen, verbazen, vermaken en zong, bewoog en lachte tot het eind.

Act binnenkomst

De foto’s van de ontvangst op de rode loper zijn erg leuk geworden en daar gaan we dan ook zeker wat mee doen!

20160930_194208

De mensen werden op de rode loper welkom geheten door de VIPKIP, dit werkte natuurlijk al op de lachspieren!

act binnenkomst

Daverende Show!

Vrijdagavond 30 september werd er in de PKN-gemeente van Heerhugowaard een gezellige avond georganiseerd voor ALLE  vrijwilligers.  De mensen werden op de rode loper hartelijk welkom geheten door de VIP – KIP, dit werkte natuurlijk al op de lachspieren! Nadat iedereen in de kerk had plaats genomen,  kon de daverende show beginnen. Heel leuk natuurlijk dat je als vrijwilliger een keer als VIP wordt uitgeroepen,  waardering dus!  De vrijwilliger kreeg een keer waardering en dat kwam ook uit in het slotlied, wat uit volle borst werd meegezongen! Al met al kunnen wij stellen, dat het een zeer geslaagde avond was. Wij willen Marc Vrolijk dan ook heel hartelijk bedanken en wij wensen hem heel veel succes met zijn carrière!!Nogmaals dank!