SV Bedum sponsor-avond groot succes!

De club van Robben

 

De sponsoren en “vrienden van Paars” worden eenmaal per jaar uitgenodigd voor een gezellige avond bij de club waar het voor Arjen Robben allemaal begon: SV Bedum. Vrolijk Entertainment mocht deze waardevolle mensen welkom heten op de rode loper en trakteren op de Vrolijke VIP Show. Na afloop had Vrolijk Entertainment nog een speciale verrassing in petto.

Feestelijke Entree Act

Vanaf half acht waren de genodigden welkom, zoals gebruikelijk kwamen de eerste gasten zelfs al iets eerder aan bij het sportcomplex van SV Bedum.  Meteen bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd door de VIP KIP © over de rode loper die speciaal voor hen was uitgerold. Maar dat was nog niet alles. Voor de vlag van hun favoriete voetbalclub werden ze tot hun verrassing als een echte VIP op de foto gezet.

In de feestzaal (kantine) werden de gasten vervolgens opgevangen met een kopje koffie.

Entertainment voetbalclub

Vrolijke VIP Show

Eenmaal in de kantine zagen de genodigden tot hun verbazing dat hun kantine in een theatertje was omgebouwd.

Nadat iedereen gearriveerd was opende de voorzitter de avond in een goed gevulde kantine, waarna Marc werd aangekondigd. De Vrolijke VIP Show bracht de stemming er meteen goed in. Met behulp van vooraf ingewonnen informatie had Marc een programma op maat gemaakt wat er voor zorgde dat de aanwezigen volop betrokken werden én bleven bij de show. Na afloop dan alleen maar tevreden gezichten in de voetbalkantine van SV Bedum!

*

 

 

Entertainment sponsoravond

Presentje slaat aan!

Sinds kort biedt Vrolijk Entertainment een nieuw product aan. De tijdens de entree act gemaakte foto kan nog dezelfde avond worden afgedrukt en meegegeven aan de genodigden. Hiermee krijgen de gasten een blijvende herinnering mee naar huis. Ook in Bedum werd dit gedaan en alle aanwezigen stelden dit zeer op prijs!

Presentje genodigden feest