Entertainment Dorpshuis trekt veel publiek!

Wapse, een klein dorpje in provincie Drenthe, gemeente Westerveld. Dit dorpje, of preciezer gezegd, het dorpshuis van dit dorpje was het podium voor Zingen bij de Afwas.

Ouderwetse Selfie

Dat de opkomst geweldig zou worden, bleek al tijdens de Feestelijke Entree Act. De gasten werden meteen in de sfeer van de jaren 70 gebracht door een ouderwetse selfie. “Net als vroeger”.

Entree Act komisch

Entertainment dorpsfeest

Een waar dorpsfeest!

Na de koffie nam het publiek plaats in de – als theater omgevormde – sporthal. Zingen bij de Afwas ging er in als koek, zowel bij de mensen die de jaren 70 bewust hadden meegemaakt als voor de jongere generatie. De humor en interactie is immers van alle tijden. De staande ovatie aan het einde sprak wat dat betreft boekdelen.

Entertainment dorpsfeest

Klantreactie: “Hilariteit én saamhorigheid”

Voor deze avond hadden wij Marc Vrolijk uitgenodigd om zijn voorstelling “Zingen bij de afwas” te spelen.

De opkomst overtrof onze verwachtingen!

Alle bezoekers werden bij de ingang al op een leuke manier welkom geheten, met een ouderwetse telefoon op een moderne wijze een selfie maken. Veel bezoekers dachten dat ze in de maling werden genomen maar niets bleek minder waar. Op deze manier mensen welkom heten zorgt er voor dat mensen al voorpret hebben en dit maakt dat mensen nieuwsgierig worden!

De voorstelling zelf bracht voor veel mensen oude herinneringen naar boven aan met name de jaren 70. De interactie met het publiek is goed, en mensen doen al snel mee!  Zo ontstaat er veel hilariteit en is het Lachen, gieren, brullen! Ook hoor je regelmatig oh en ah, en hoor je de herkenning als het publiek af en toe bevestigend fluistert naar elkaar.

Het is fijn om in een ontspannen en gezellige sfeer terug te gaan in de tijd, voor de een wat langer geleden dan de ander maar ieder voor zich ervaart de herkenning, geeft een gevoel van saamhorigheid en dat is leuk!

Deze voorstelling is zeker aan te bevelen!

Jolanda Kisjes – Activiteitencommissie – Organiseren gezellige avond inwoners Wapse en omgeving

Poster Zingen bij de Afwas