Mond op Mond Reclame

Mond op mond reclame is de beste reclame. Bovendien is het de leukste reclame. Ga maar na: als er iemand bij je komt omdat een bekende jou heeft aanbevolen is dat natuurlijk een prachtig compliment en leuk om te horen.

Live Act cabaret Zingen bij de Afwas

Zingen bij de Afwas

Vanuit de organisatie ’s Heeren Loo kwam op die manier het contact met de regio Rivierenland tot stand en was de afspraak zo gemaakt. We reisden naar Tiel om daar de vrijwilligers te trakteren op een avondje Zingen bij de Afwas.

De gezellige groep vrijwilligers lieten zich graag meevoeren naar de jaren 70 en het programma ging er in als koek., getuige ook alle reacties die we na afloop mochten ontvangen.

Reactie opdrachtgever: “Groot Compliment!”

Wat een geweldige avond! Vanaf het moment dat Marc opkwam was er meteen een goede sfeer en iedereen die aanwezig was deed enthousiast mee. Marc neemt de mensen mee naar de jaren 70 en haalt herinneringen met hen op. Door de afwisseling van muziek, verhalen en beelden blijft Marc de mensen boeien tot het einde.

Vooral ook een groot compliment voor de manier waarop de vrijwilligers bedankt worden tijdens deze avond. Op een hartverwarmende maar ook grappige manier laat Marc de vrijwilligers weten dat wij als organisatie enorm blij zijn met onze vrijwilligers. Het was een fijne avond waarin de vrijwilliger echt even in het zonnetje werd gezet!

Marjo Blotenburg – ’s Heeren Loo regio Rivierenland – Vrijwilligers coördinator – Dank-je-wel-avond voor alle vrijwilligers