Act Vrijwilligersfeest Refaja Ziekenhuis

In de middag arriveerden we in een sfeervolle lokatie in Stadskanaal om ons keukentje en muziekapparatuur op te bouwen. Het blijft leuk om de verbaasde blikken te zien als we binnen komen met onze spullen. En nog leuker om de blij verraste gezichten vol met herkenning waar te nemen als alles in vol ornaat in het licht staat te pronken!

Act vrijwilligers

Publiek nieuwsgierig

Ruim voor aankomst van de eerste gasten staat alles klaar, precies zoals de bedoeling is. Als het publiek binnenstroomt valt hun blik meteen op het sfeervolle decor die automatisch herinneringen én herkenning oproept. Zo is er meteen gespreksstof bij de koffie. Benieuwd naar wat er komen gaat maken ze zich op voor het optreden.

Marc komt op en heeft de lachers meteen op zijn hand. De feestelijke sfeer blijft de hele avond hangen en wordt gedurende het optreden alleen maar feestelijker. Met verhalen, liedjes, humor en interactie worden allerlei thema’s behandeld. Letterlijk en figuurlijk een feest der herkenning!

Reactie opdrachtgever: “Zeer geslaagd”

Het optreden was zeer geslaagd. Via de site van Marc kon ik al veel informatie over het optreden vinden. Ook telefonisch heeft Marc de inhoud van het optreden goed uitgelegd.

Dit was erg prettig omdat je toch nooit precies weet wat je van een optreden kan verwachten. Op het afgesproken tijdstip waren Marc en zijn collega aanwezig en het werd het decor, beeld en geluid vakkundig opgebouwd.

Het optreden was flexibel en er werd goed ingespeeld op de gelegenheid van het feest. De vrijwilligers konden zich goed herkennen in het verhaal van Marc en hij wist de sfeer er goed in te brengen.

Al met al een geslaagde avond mede dankzij het leuke en herkenbare optreden van Marc.

Savio Mittendorf – Teamleider horeca & logistiek / Coordinator vrijwilligers